VETRON

A VETRON márka magas minőségű textil, és bőr termékek gyártásához többszörösen elismert megoldásokat kínál a vevők igényei szerint, ahol a német mérnöki tudás kapcsolódik a professzionális szolgáltatásokkal. Egész Európában és Ázsiában kiváló ár-érték arányt nyújt, új mércét felállítva a magas technológia és biztonság terén is. A kezelők, és a technikusok munkáját segítendő, a tervezés folyamán megkülönböztetett figyelmet fordítottak a könnyen áttekinthető ergonomikus kialakításnak.

Az új fejlesztés nem követi a hagyományos varrógépek kialakítását. Fix kialakítás helyett olyan elemekből áll amit az aktuális munkafolyamathoz igazítva, szabadon összeállíthatunk illetve bármikor cserélhetünk. Például lehetséges a síkágyas gép átalakítása hosszú karos géppé és vissza. Ha javítás szükséges a technikus csak egyszerűen lecseréli a hibás modult, emiatt nincs szükség a termelés leállítására.

A VETRON varró és forrasztógépek egyesítik a német mechanikai precizitást a költséghatékony kínai termeléssel. A teljes elektronikus vezérlésnek köszönhetően a gép minden egyes paramétere programozható, a gép memóriájában tárolható és visszahívható. A beállított értékek a gépkezelő által nem módosíthatók biztosítva ezzel a folyamatos termelést és az állandó minőséget. Az állandó sebességen és a folyamatos anyagvastagság mérésén alapuló technológia eredményeként lehetővé válik a biztonságos gyártás rövidebb ciklus időkkel.

VETRON magyarországi képviselete : Fülöp és Társa Kft.
H-1064. Budapest Rózsa u. 71. Tel: +36-1-332-3560, Tel/Fax: +36-1-312-2419,
e-mail: fulop@fulop.hu, http://www.fulop.hu

Typical – VETRON

Typical – VETRON ultrahangos hegesztőgép

Typical – VETRON varrógép

Letölthető pdf


< Vissza