Céginfó
Bemutatkozás

A Fülöp és Társa Kft. 1991-ben alakult, mint Fülöp és Társa Bt. Kezdetben a német PFAFF és a japán PEGASUS varrógépgyártó cégek, majd fokozatosan fejlődve az ASCOLITE gombnyakazó berendezéseket gyártó svájci cég képviseletét láttuk el. Ekkor már 3 M Ft. alaptőkével rendelkező Kft.-ként lestük a megrendelőink igényeit. Ezek az igények vezetttek a német VEIT ipari vasalók képviseletéhez is.

A Fülöp és Társa Kft. elismert, vezetési és szervezési tapasztalokkal rendelkező vezetői, a hozzáértő szakemberállomány, a kiterjedt kapcsolatrendszer garantálja a fejlődést, minden megbízás hibamentes végrehajtását.

Szakemberekkel, eszközökkel felkészülve a nagyobb feladatokra, és szakmai megfelelőségre való törekvést jelzi az is, hogy cégünk az ISO 9001 : 2000 szabvány tanúsitásra 2003 évében megfelelt.

Társaság létszáma 6 fő, melyből 2 vezető és 4 alkalmazott.


Fő tevékenység

Ipari varró-, vasaló és szabászgépek kereskedelme, javítása.

Magyarországi piacon, az általunk képviselt termékek a csúcskategóriában tartoznak, ami természetesen a tudásszintjükben, a minõségükben, a megbizhatóságukban és nem utólsó sorban az áraikban jelentkezik. Ezt az osztályt nem minden kis cég tudja megfinanszirozni, ezért természetesen más olcsó kategoriájú gépekkel tudjuk ki szolgálni.

Bemutató termünkben a kiállított berendezéseket megtekinthetik és kiprobálhatják.
Berendezéseinket Budapest területén díjmentesen leszállítjuk és üzembe helyezzük! (Magyarországon kedvezményes díjtétellel szállítunk és díjmentesen üzembehelyezzük.)

Alkatrészraktárunk évrõl évre folyamatosan bõvül, melyben fõleg a legáltalánosabb alkatrészeket tároljuk. Az ezen kivül esõket pedig rövid idõn belül szállítjuk.
Nagy külföldi kapcsolatunknak köszönhetõen, úgymond minden tipusú varrógépalkatrészt be tudunk szerezni. Ez a lehetõség sok vevõnk számára kényelmes megoldás, mivel egy helyrõl tudja megrendelni az alkatrész igényeit.Minőségpolitika

Tevékenységeink minõségét minden esetben megrendelõink igényei határozzák meg a felhasználói célok, a technika mindenkori állása, törvényi elõírások figyelembevételével.

A vezetés és végrehajtás minden szintjén érvényesül a minõségi szemlélet. Társaságunk minden dolgozójának kötelessége a megkivánt színvonalú kivitelezés, a minõségi követelmények teljesítése.

Szállítóink kiválasztásánál a minõség iránti elkötelezettségüket messzemenõen fegyelembe vesszük.

Társaságunknál a minõsészabályozás irányítója a minõségirányítási megbízott. A piaci igény megjelenésétõl, a szavatossági kötelezettségek végéig részt vesz a minõségpolitikai célkitûzések gyakorlati megvalósításában.

Célunk, hogy szolgáltatásunk folyamatosan fejlesztésével elöl járjunk a fokozottabb minõségi követelmények teljesítésében, a szabászgépek, varrógépek és vasaló berendezések kereskedelmében, szervizelésében, s ennek révén versenyképességünk növelésében és vevõkörünk bõvítésében.

Mindezek érdekében vezettük be a 2003. évben az MSZ EN ISO 9001: 2001 szerinti minõségirányítási rendszert. Dolgozóinket folyamatosan képezzük, a technológiát folyamatosan korszerûsítjük.

Korrekt kapcsolatot tartunk fenn a megrendelõkkel, végfelhasználókkal, amely eléréséért cégünk figyelemmel kiséri vevõink, megrendelõink megelégedettségét.

Társaságunk a jõvõben is arra törelszik, hogy megbízható minõséget biztosító vállalkozás maradjon a kereskedelem és szolgáltatás területén.